Bij deze test wordt er tot een maximale inspanning gelopen op de loopband. Tijdens het lopen wordt hartslag, lactaat, pas frequentie en het tempo gemeten. Door deze test worden de aerobe en anaerobe drempel bepaald. Hieruit kunnen uw trainingszones worden bepaald.

De opbouw van de test hangt af van uw doel. Voor een lange afstandloper is een ander protocol nodig, dan voor kortere afstanden.

 

Zie tarieven voor de huidige prijzen. 

Inspanningstest Loopband

Inspanningstest Fiets

Bij deze test wordt er tot een maximale inspanning gefietst. Tijdens het fietsen wordt hartslag, lactaat, cadans en wattage gemeten. Door deze test worden de aerobe en anaerobe drempel bepaald. Hieruit kunnen uw trainingszones worden bepaald.

De opbouw van de test hangt af van uw doel. De test kan binnen gedaan worden op uw eigen racefiets of tijdritfiets, maar ook op onze Wattbike.

 

Zie tarieven voor huidige prijzen. 

 

 

Wilt u meer informatie over onze testen? Mail dan naar info@movementsolutions.nl. 

Dit onderzoek wordt ook wel een bike fitting genoemd. Het onderzoek bestaat uit een analyse van de renner, de fiets en de dynamisch positie analyse. 

 

U kunt met verschillende doelstellingen bij ons terecht:

  • Fietspositie onderzoek bij een blessure of klachten bij het fietsen.
  • Fietspositie onderzoek met het verbeteren van de houding zonder dat er klachten zijn.
  • Fietspositie onderzoek na de aanschaf van een nieuwe fiets waarbij u goed op de fiets gezet wil worden.
  • Fietspositie onderzoek aerodynamica/ performance dit heeft als doel het verbeteren van de fiets houding evenals techniek met als doel het verbeteren van de prestatie.

 

U kunt deze meting met verschillende soorten fietsen doen zoals een tijdrit-, racefiets, maar ook een trekking of mountainbike. 

 

Er kan ook een analyse gedaan worden van de data in relatie tot fietstechniek/ performance. Hiervoor heeft u wel data uit het verleden voor nodig van voldoende kwaliteit, in overleg kan hiervoor een afspraak na het fietspositie onderzoek voor worden gemaakt.

 

Zie tarieven voor huidige prijzen. 

Fiets positie onderzoek