De praktijk

Ons team

Optimaal bewegen

In onze visie is bewegen een van de levensbehoeftes. Ons doel is daarom ook om actieve mensen actief te houden. Als u fysieke klachten heeft, verandert uw bewegingspatroon. Wij helpen u dit bewegingspatroon weer te normaliseren. Door middel van fysiotherapie en manuele therapie kunt u gericht werken aan de kern van uw klachten. Wij nemen de tijd om u uitgebreid te onderzoeken en te behandelen.

 

Onze praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en duursportbegeleiding in Leiden is modern en kleinschalig met aandacht voor de patiënt. De praktijk bestaat uit een wachtkamer en twee ruime behandelruimtes. Een ruime behandelkamer en een behandelruimte met trainingsmogelijkheden. In de trainingsruimte is een Wattbike, Tacx, loopband, squatrek en veel los oefenmateriaal aanwezig. 

Hierdoor is deze ook geschikt voor revalidatie na diverse operaties en blessures. 

 

 

We zijn gespecialiseerd in het helpen van sporters. We hebben ervaring in diverse sporten waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen (triathlon), dans, schaatsen, cricket, atletiek circus, voetbal, tennis en rugby. We analyseren, waar nodig, met behulp van slowmotion camerabeelden uw techniek. Naar aanleiding hiervan kunnen we u curatieve en preventieve adviezen geven.