De praktijk

Ons team

Optimaal bewegen

In onze visie is bewegen een van de levensbehoeftes. Ons doel is daarom ook om actieve mensen actief te houden. Als u fysieke klachten heeft, verandert uw bewegingspatroon. Wij helpen u dit bewegingspatroon weer te normaliseren. Door middel van fysiotherapie en manuele therapie kunt u gericht werken aan de kern van uw klachten. Wij nemen de tijd om u uitgebreid te onderzoeken en te behandelen.

 

Onze praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en duursportbegeleiding in Leiden is modern en kleinschalig met aandacht voor de patiënt. De praktijk bestaat uit een wachtkamer en twee ruime behandelruimtes. Een ruime behandelkamer en een behandelruimte met trainingsmogelijkheden. In de trainingsruimte is een Wattbike, Tacx, loopband en veel los oefenmateriaal aanwezig. 

 

 

Dit fitnessruimte van onze praktijk is ingericht met een Wattbike, loopband, squatrek, Redcord en veel los oefenmateriaal. Hierdoor is het geschikt voor fysiotherapie en revalidatie. 

 

 

Wattbike 

Een Wattbike is een fietsergometer met een ingebouwde wattagemeter. De Wattbike beschik over specifieke software, ingebouwde testen, berekeningstabellen, persoonlijke instellingen voor een specifiek uitgebalanceerde trainingen. Tijdens het fietsen kunt u het wattage, cadans, krachtsverdeling (links-rechts), cyclische pedaalslag en hartslag bekijken.

In onze praktijk zullen we deze fietsergometer gebruik voor revalidatie, training en testen.