De praktijk

Optimaal bewegen

In onze visie is bewegen een van de levensbehoeftes. Ons doel is daarom ook om actieve mensen actief te houden. Als u fysieke klachten heeft, verandert uw bewegingspatroon. Wij helpen u dit bewegingspatroon weer te normaliseren. Door middel van fysiotherapie en manuele therapie kunt u gericht werken aan de kern van uw klachten. Wij nemen de tijd om u uitgebreid te onderzoeken en te behandelen.

 

Onze praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en duursportbegeleiding in Leiden is modern en kleinschalig met aandacht voor de patiënt. De praktijk bestaat uit een wachtkamer en twee ruime behandelruimtes. Een ruime behandelkamer en een behandelruimte met trainingsmogelijkheden. In de trainingsruimte is een Wattbike, Tacx, loopband, squatrek en veel los oefenmateriaal aanwezig. 

 

Sporters

Onze praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Alle therapeuten hebben zijn zelf actieve sporters (zwemmen, fietsen, hardlopen) en hebben ervaring in het analyseren van klachten in deze sporten. Heb je een hardloopblessure? Neem dan altijd je hardloopschoenen en een korte broek mee. Dan kunnen we deze analyseren en het looppatroon bekijken of de loopband. 

Naast blessures bij duursporters, hebben wij ook ervaring met het behandelen van dansblessures, musici met klachten, blessures bij circus artiesten en schaatsers.